avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea de mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea de mai jos : Am ...

Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea de mai jos :
Am primit un plic de la Judecatorie. Stampilele de pe plic erau : 29.10.2021 si 01.11.2021. In cutia mea postala plicul a ajuns in 04.11.2021. Eu am trimis intampinarea prin PRIORI POST in data de 25.11. Am dovada scrisa. Va rog sa-mi spuneti daca in conditiile acestea m-am incadrat sau nu in cele 25 de zile .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 10:07, 29 Noiembrie 2021
Data postei e 01.11.2021 si de la aceasta data se stabileste termenul de 25 de zile in conformitate cu regulile prevazute de CPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am deschis proces cu Apele Romane care mi-au luat din teren fara sa faca expropriere si justa despagubire. A fost trimisa intampinare de catre cei ... (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Proces recalculare pensie: raspunsul la intampinare, comunicarea citatiei pentru primul termen im82 im82 Este vorba de o persoana foarte în vârstă ce a depus la Tribunal Cerere de Chemare in Judecata pentru recalcularea pensiei (adeverinta acord global), cu ... (vezi toată discuția)