avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient accesoriu(z). ...

Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient accesoriu(z).
Instanta admite cererea de interventie in principiu a intervenientului Z printr-o incheiere interlocutorie.
Pe parcursul procesului, Intervenientul Z formuleaza o serie de exceptii in combaterea cererii de chemare in judecata si aparari pe fond.
Y nu formuleaza nicio aparare si nici nu depune intampinare.
Prin sentinta de fond, instanta de fond admite cererea lui X in contradictoriu cu Y , respingand exceptiile si respingand cererea de interventie a lui Z ca neintemeiata.
Paratul Y formuleaza recurs impotriva Sentintei de mai sus, solicitand reformarea sentintei in ceea ce priveste solutionarea exceptiilor invocate de Z. Intervenientul Z nu formuleaza recurs.

Intrebarea este urmatoarea: Reclamantul X este in drept sa formuleze recurs incident impotriva incheierii interlocutorii prin care s-a admis cererea de interventie a lui Z, dat fiind faptul ca solutionarea exceptiilor pe care le critica recurentul Y sunt invocate de acest intervenient?
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2021
ionita_emil, utilizator

Alte discuții în legătură

Revizuirea hotarari Dajani Dajani Buna ziua, Proces civil de iesire din indiviziune. Parti: X-reclamant, Y- parat, Z- intervenient. Hotarare: admite cererea de iesire din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Exceptii invocate de intervenientul in interes propriu panteraadi panteraadi Buna seara,Un proces civil desfasurat intre un reclamant si un parat .Se formuleaza de un al treilea participant in cadrul procesului, o cerere de interventie ... (vezi toată discuția)
Probe in apel sabinna sabinna Am formulat apel impotriva sentintei Tribunalului prin care societatea la care lucrez a fost obligata la plata catre reclamanta a unei mari sume de bani. ... (vezi toată discuția)