avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! As dori raspuns la o intrebare:Ce se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! As dori raspuns la o intrebare:Ce se intampla daca ...

Buna ziua!
As dori raspuns la o intrebare:Ce se intampla daca merg la Anaf si declar ca stau cu chirie, avand un contract decomodare?!
Lucrurile stau mai rau, mereu sunt amenintat sub diverse forme. M-ar int.ce pot pati eu, dar si respectiva pers.?!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Simplu71 , utilizator 18:35, 29 Noiembrie 2021
dvs ce doriti de fapt ?
Sa aflu daca tot am strans sa plec....ea poate pati ceva cu dovezile si declaratiile, mele daca o dau si eu la Anaf sa se invete minte si sa nu mai abuzeze sub acest auspuciu??? //!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! revin...si imi cer scuze,sau poate ca eu nu inteleg,cum ... Simplu71 Simplu71 Buna ziua! Revin...si imi cer scuze,sau poate ca eu nu inteleg,cum pot fi notificat sa parasesc un imobil in 30zile,la care am un contract de COMODARE pana la ... (vezi toată discuția)
Instiintare evacuare sediu firma simaalex23 simaalex23 Buna ziua , Suntem o firma la inceput de drum cu activitate de comert, din iulie 2015 avem contract decomodat pe un spatiu ce este inregistrat ca sediu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea problema. familia mea detine un apartament ... lauragb lauragb Buna ziua, Am urmatoarea problema. Familia mea detine un apartament cumparat in 1/3 de noi si 2/3 de un alt proprietar. Eu in acest moment locuiesc in ... (vezi toată discuția)