avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Detin un teren intravilan construibil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Detin un teren intravilan construibil suprafata totala ...

Buna ziua,
Detin un teren intravilan construibil suprafata totala 1600 mp. Dezmembrat in luna noiembrie 2021. In 2 loturi 800mp. lotul nr 1 l-am vandut deja saptamana trecuta. Pentru a vinde si lotul 2 in acest an 2021 mi s-a spus de la notariat ca pentru acesta sunt impozat cu valuare tva 19%. este posibil acest lucru? trebuie sa astept 12 luni pentru a vinde lotul nr 2?
ce ma indrumati sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:28, 30 Noiembrie 2021
Terenurile sunt aflate in patrimoniul dvs, ca persoana fizica sau apartin unei persoane juridice? Cu ce pret a fost vandut primul teren? Ati vandut in ultimul an/ in ultimii ani mai multe imobile, toate in acelasi an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista dreptul de preemtiune? rozi88 rozi88 Buna ziua, Avem urmatoarea situatie. Un teren intravilan de 1000mp cu doua proprietari in raport de, primul : 800mp si al doilea cu 200mp. Intrebare : ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)
Dezlipire teren intravilan Marinică Lixandru Marinică Lixandru Bună ziua! Am dezlipit un teren intravilan în 2 loturi, și notarul mi-a cerut Certificat de Urbanism pentru dezmembrare. Acum pot să mai dezlipesc lotul ... (vezi toată discuția)