avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , -In perioada 1992- 2017 ( când m am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , -In perioada 1992- 2017 ( când m am pensionat anticipat ...

Buna ziua ,
-In perioada 1992- 2017 ( când m am pensionat anticipat parțial ) am lucrat in MAI .
-in perioada 2009 - prezent muncesc la privat ( din 2017 program de 4 ore din cauza problemelor de sănătate ) .
Voi beneficia vreodată de pensie pentru perioada 2009-2017 ( care nu se regăsește in pensia actuala ) ?
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:47, 1 Decembrie 2021
Pensie de limita de varsta din sistemul public la implinirea varstei de 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata live_maz live_maz un barbat nascut in 1953 si care are 37 ani de munca din care 7 cu grupa a2a cand poate iesi la pensie anticipata? va multumesc (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare lidia/laci lidia/laci m-am nascut in data de 23.03.1959 , si am 34 de ani lucrati in canpul muncii.doresc sa-mi raspundeti in ce an pot sa ies la pensie. si pentru sotul nascut la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)