avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bună ziua. Am primit o somație de la primărie prin ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bună ziua. Am primit o somație de la primărie prin care mi ...

Bună ziua. Am primit o somație de la primărie prin care mi se impune sa plătesc impozitul pe clădiri plus penalități de intarziere calculate pe 4 ani. Primăria spune ca incepand cu anul 2016 ar fi trebuit sa plătesc un impozit mai mare dar eu am plătit cât mi s-a cerut in fiecare an. Vreau sa stiu dacă ma poate obliga primaria sa plătesc pe lângă acest impozit si penalitățile de intarziere tinand cont de faptul ca am plătit in fiecare an, la termen, suma pe care ei au calculat-o si ce as putea sa fac in acest caz. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:25, 2 Decembrie 2021
Buna ziua. Despre ce impozit e vorba? Atata timp cat ati platit la z]i impozitul pe clădiri înseamnă ca e vorba despre altceva ceea ce nu va spus la momentul respectiv. Vedeti clar despre ce e vorba si ce ati platit timp de 4 ani și reveniți

Iulia31V a scris:

Bună ziua. Am primit o somație de la primărie prin care mi se impune sa plătesc impozitul pe clădiri plus penalități de intarziere calculate pe 4 ani. Primăria spune ca incepand cu anul 2016 ar fi trebuit sa plătesc un impozit mai mare dar eu am plătit cât mi s-a cerut in fiecare an. Vreau sa stiu dacă ma poate obliga primaria sa plătesc pe lângă acest impozit si penalitățile de intarziere tinand cont de faptul ca am plătit in fiecare an, la termen, suma pe care ei au calculat-o si ce as putea sa fac in acest caz. Va mulțumesc.

De ce trebuia să plătiți impozit majorat? Întrebați la primărie.

Iulia31V a scris:

(...) Primăria spune ca incepand cu anul 2016 ar fi trebuit sa plătesc un impozit mai mare dar eu am plătit cât mi s-a cerut in fiecare an. (...)

Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere dobanda dupa 7 ani de la obligatia principala Luciana.22 Luciana.22 Buna ziua, Am primit astazi in Portalul Spatiu Virtual ANAF o decizie de impunere, astfel: DECIZIE REFERITOARE LA OBLIGATIILE FISCALE ACCESORII ... (vezi toată discuția)
In anul 2016 am platit tot impozitul pe teren si cladiri nicobereanu nicobereanu In anul 2016 am platit tot impozitul pe teren si cladiri exact cum au calculat cei de la primarie. In urma controlului curtii de conturi in 2017 au ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa Dora21 Dora21 Buna ziua ! Am nevoie (cat mai urgent posibil) de un sfat/indrumare/ajutor privind impozitul pentru a doua propietate (locuinta). Concret: in 1995 am ... (vezi toată discuția)