avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, cum trebuie procedat daca teava care leaga ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, cum trebuie procedat daca teava care leaga firida ...

Buna ziua, cum trebuie procedat daca teava de gaz care leaga firida de scara trece prea aproape de geamurile duble de la balconul etajului 1 ale unui batran (exact sub), fiind o cale usoara de acces, data fiind zona?
Am depus o reclamație in scris, cu poze doveditoare, la Distrigaz, insa fara rezultat, cei care se ocupa de lucrari spun ca au toate aprobarile, iar locatari nu vor sa mai amane sau sa plateasca alte costuri pentru o eventuala repozitionare. Teava este momentan prinsa in puncte, se poate urca/cobora foarte usor pe ea, atentand la siguranta personala.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
Cristal007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristal007 , utilizator 21:47, 2 Decembrie 2021
Atat timp cat este respectat proiectul tehnic,greu se poate dispune modificarea
Am inteles, va multumesc.
Totusi, in afara de Distrigaz, unde as mai putea sa ma adresez? Cei care se ocupa de lucrare spun ca vina este a celor care au montat firida (pozitia si orientarea ei departe de bloc si in dreptul geamurilor care se deschid), iar ei nu au avut alta posibilitate.
ynocentta a scris:

Atat timp cat este respectat proiectul tehnic,greu se poate dispune modificarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de gaze pentru centrala din exteriorul blocului AlexaStarfire AlexaStarfire Buna tuturor! Acum un an am cumparat un apartament la etajul 1 in sectorul 6. Problema este ca zilele acestea, un vecin de la etajul 7 si-a montat centrala ... (vezi toată discuția)
Teava gaze Mariana238 Mariana238 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema majora si va rog sa ma ajutati cu un raspuns/sfat. Am cumparat un apartament in Bucuresti in 1986 care avea deja ... (vezi toată discuția)
Unde pot sesiza lipsa ventilatiei la bloc din cauza inchiderii ermetice cu termopan? g..e g..e Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este legala montarea usilor de termopan la intrarile de bloc si ce conditii trebuie respectate. La blocul matusii mele ... (vezi toată discuția)