avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Figurez eronat in baza de al unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Figurez eronat in baza de al unei primării cu impozitul ...

Bună ziua!
Figurez eronat in baza de al unei primării cu impozitul pe un teren extravilan. Acest teren l-am vândut în urmă cu 14-15 ani, între timp, noul proprietar a construit o casă și apoi a revândut. Menționez că la momentul vânzării am fost la primărie împreună cu noul proprietar și actul de vânzare-cumpărare. Angajatul primăriei a zis că îmi șterge datoriile numai dacă aduc contractul de vânzare-cumpărare pe care nu îl mai am.
Din punct de vedere legal, un contract de vânzare-cumpărare cât timp trebuie ținut în arhiva familiei? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: elena1968 , utilizator 16:40, 2 Decembrie 2021
va duceti si scoateti o copie de la notar
Nu îmi aduc aminte la ce notar am încheiat contractul, cumpărătorul a ales notarul.

gi-jane2 a scris:

va duceti si scoateti o copie de la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)
Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare de teren extravilan arabil ca si forma mascata de a scapa de impozite - e ok pt mine ca si cumparator ? cristian1234 cristian1234 Buna ziua, Intentionez sa cumpar un teren pentru constructia unei case. Am ales o parcela de teren de la marginea orasului in care locuiesc in prezent. ... (vezi toată discuția)