avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Venituri calcul pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Venituri calcul pensie de intretinere

Buna seara . Am primit o decizie judecatoreasca prin care trebuie sa platesc o treime din venitul net ca pensie de intretinere. Veniturile mele sunt de 3 feluri: de natura salariala , din chirii si din vanzarea titlurilor de valoare. Care din aceste venituri se vor lua in calculul pensiei de intretinere ? Cum as putea proceda ca acest calcul sa se faca de catre un profesionist ? Venitul net ia in calcul si cheltuielile mele cu ratele bancare ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:29, 6 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate plati in natura ca s-a stabilit in bani.
Iar din chirie poate plati cat timp inchiriaza, 3 luni sau 20 de ani.
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate plati pensie si la veniturile din vanzarea titlurilor de valoare ? Se paote plati pensie si la veniturile din vazarea proprietatilor imobiliare ?
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Crisssyb Crisssyb Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la un salariat care lucreaza in armata. Din ce stiu eu e 30% din salariu dar cei din ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de intretinere marilenabaiko marilenabaiko La calculul pensiei de intretinere se ia in considerare si norma de hrana ? (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara SNTM SNTM Spuneti-ma va rog : 1. Pentru pensia datorata din urma, se pot solicita dobanzi penalizatoare/indexari?? 2. Daca ex-ul mai are un copil in intretinere, care ... (vezi toată discuția)