avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi se poate pune proprire pe salar și stimulent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi se poate pune proprire pe salar și stimulent inserție copil ...

Mi se poate pune proprire pe salar și stimulent inserție copil în acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 3 Decembrie 2021
Raspundul este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie mitrofan emilia mitrofan emilia buna ziua daca mama care este salariata nu poate beneficia de CCC deoarece nu are venituri in ultimile 12 luni, poate tatal sa faca cerere pentru stimulentul ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Total Contabilitate Total Contabilitate Buna ziua, am niste intrebari cu privire la stimulul de insertie. 1. Exista posibilitatea de a lua stimulul de insertie fara a intra in concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stefan66 stefan66 care sunt reglementarile legale in care sotul poate beneficia de stimulent de insertie, este obligatoriu sa mearga in concediu de crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)