avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără ...

Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără permis și a acroșat o mașină ce voia sa iese din parcare, nu sunt victime doar pagube materiale, problema e ca a fugit de la locul faptei și acuma a fost ridicat de politie care pot fi pedepsele pentru el poate scăpa cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:37, 6 Decembrie 2021
Bună ziua.

Fiind vorba despre 2 infracțiuni, venite în concurs, situația fratelui dvs. este dificilă. Cel mai bine ar consulta un avocat, pentru a vedea care este situația în dosar și pentru a stabili o strategie care să-i fie benefică. Dacă nu are parte de ajutor specializat, riscă să își creeze, de unul singur, o situație mai dificilă decât ar fi în realitate, care ar putea conduce la o pedeapsă în regim privativ de libertate.
Dacă în ceea ce privește situația în sine, fratele dvs. a acționat în mod greșit, încercați să nu tratați superficial modul de rezolvare al problemei.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Daca situatia de fapt este asa cum ati precizat si nu este recidivist, are sanse la o pedeapsa cu suspendare. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cu avocat bun are șanse la.suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare ... Alfonzo Alfonzo Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua pe soțul meu l -a prins poliția conducând sub influența băuturilor alcoolice și i s-au întocmit dosar penal din februarie dar până acuma nu ... (vezi toată discuția)
Salut comunitate! am comis urmatoarea fapta; am lasat un minor ... Limitless111 Limitless111 Salut comunitate! Am comis urmatoarea fapta; am lasat un minor la volanul masinii mele in timp ce aveam carnetul suspendat si eu, inclusiv minorul si toti ... (vezi toată discuția)