avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost sunat de un polițist ca trebuie sa ma prezint ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost sunat de un polițist ca trebuie sa ma prezint pentru ...

Am fost sunat de un polițist ca trebuie sa ma prezint pentru amprentare și poze ...cică o actualizare...asta pentru un caz care sa încheiat pentru care am primit executare sa merg sa semnez .și atunci mi-au fost luate amprente si poze.
Ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2021
Dumitru Giorgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:38, 8 Decembrie 2021
Cum adica "Ce ar trebui sa fac?", este clar ca trebuie sa va prezentati. Nu exista o alta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi? corsicanoo corsicanoo salut. am si eu cateva intrebari. am fost citat zilele astea ca martor la politie in legatura cu niste spargeri de autoturisme din parcarea din fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Telefon furat cumparat de pe olx, telefon de la politie andreib92 andreib92 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am cumparat din oras la mine un telefon, la cutie cu toate accesoriile. Fiind la cutie si seria acesteia corespunzand ... (vezi toată discuția)
Furt magazin urmărire penală ContSters477673 ContSters477673 In cazul unui furt din magazin in urma căruia managerul magazinului a depus plangere ceea ce a dus la semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)