avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcularea taxei pentru darea in folosinta a unei ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcularea taxei pentru darea in folosinta a unei constructii.

Buna ziua,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii despre calcularea taxei pentru darea in folosinta a unei constructii. Cum se calculeaza? In baza a ce valori se calculeaza? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Formula calcul taxa autorizatie de construire crinarug crinarug Astazi am primit de la un inspector al unei primarii din Bucuresti, urmatoarea formula de calcul pentru determinarea taxei pentru autorizatia de construire ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pe terenuri. vdingo11 vdingo11 Buna ziua. Deoarece nu ma pricep la modul de calcul al impozitului pe cladiri si pamant luam de bun ce plateam in fiecare an. Anul acesta am avut o supriza ... (vezi toată discuția)
Calcul valoare impozabila constructie noua neterminata. dodoambra dodoambra Va salut Am o problema. Am construit o casa ( de fapt \"extindere si mansardare\" la o constructie veche). Autorizatia de constructie am avut-o in anul 2014 ... (vezi toată discuția)