avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... impozit casa cu mansarda versus casa cu etaj. buna ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

impozit casa cu mansarda versus casa cu etaj. buna ziua, din ...

impozit casa cu mansarda versus casa cu etaj.
buna ziua, din nefericire casa mea dintr-un sat din judetul iasi a fost proiectata ca si casa cu etaj dar nefiind de fata in momentul constructiei si din cauza ca s-au modificat cate ceva pe parcursul constructiei a fost finalizata ca si o casa cu mansarda efectiv.
in acest moment si de cativa ani buni,platesc impozit ca si ptr o casa cu etaj de 200mp dar in realitate am doar mansarda si camere doar pe centrul mansardei ptr ca este inclinata si nu ma folosesc de mp care sunt trecuti la primarie.
se poate reface planul sau proiectul casei cumva sau va trebui sa platesc pe viata asa ceva? va multumesc

Alte discuții în legătură

Poziționare horn/cameră centrala Angela91 Angela91 Bună seara, Avem o anexă la casă (din perete până în gardul despărțitor al vecinului), aceasta este camera de centrală pe lemne, construită după ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa cu probleme in acte nitzu88 nitzu88 Buna ziua, Am niste prieteni plecati din tara pe care incerca sa ii ajut cu vanzarea unei case. Casa este „la rosu” la interior, aproape total finisata ... (vezi toată discuția)
Se poate mansarda legal doar o scara a unui bloc ovidiugrig ovidiugrig Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari. Geometric vorbind cele 2 scari sunt 2 paralelipipede tangente pe o singura fata si decalate cu cativa metri unul fata de ... (vezi toată discuția)