avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. In ce baza poate un service auto sa ceara ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. In ce baza poate un service auto sa ceara despagubire ...

Buna ziua. In ce baza poate un service auto sa ceara despagubire de la persoana asigurata, daca asiguratorul nu este de acord sa-i plateasca toata suma pretinsa?
Cel mai recent răspuns: yomasse , utilizator 20:16, 10 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
A fost reparata masina celui accidentat de mine, nu masina mea.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara. Va multumeasc pt. raspuns si cat de cat inteleg ca nu voi avea nici o problema cu vreo plata. Totusi, daca aveti timp si bunavointa, va rog sa-mi explicati mai pe intelesul unuia care nu este familiarizat cu termenii din lege. Multumesc, o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse de castig am, daca dau in judecata un aigurator care refuza plata unor reparatii la masina pe rca? elirossonero elirossonero Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna am fost implicata intr-un accident usor cu cateva daune, in care nu am fost vinovata. Am incheiat cu soferul ... (vezi toată discuția)
Asigurator neserios? andrale andrale Masina unui instructor auto a fost implicata intr-un accident si cel care a fost vinovat ia dat asigurarea obligatorie .Soferul vinovat avea alcoolemie de 0,6 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)