avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am cerut cheltuieli ...

Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am cerut cheltuieli dar nu s-a pronuntat asupra lor si nestiind ca pot face cerere de completere pana la recurs dosarul fiind definitiv de doi ani prin ce proceduri as mai putea sa-mi recuperez cheltuielile de judecata eu fiind partea care am castigat procesul?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:52, 10 Decembrie 2021
Le solicitati pe cale separata printr o actiune in care inconvenientul este ca va trebui sa timbrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata cornelia radoi cornelia radoi buna seara!revin la d-voastra cu inca o problema:in dec.2006 tribunalul prahova a dat o sentinta favorabila mie intr-un litigiu de munca pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)