avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot intra ...

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot intra in concediu prenatal anterior datei probabile a nasterii fara a-mi fi afectata indmnizatia de maternitate si stimulentul de insertie.
Specific ca medicul de familie a zis la 32 saptamani de sarcina incheiate iar de la firma au zis ca din cele 126 obligatoriu sa-mi raman 42 dupa nastere iar restul pot sa le iau prenatal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:16, 10 Decembrie 2021
Intr-adevar , obligatoriu este sa va ramana 42 de zile dupa nastere iar restul puteti sa le luati prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil veronicabolea veronicabolea Buna ziua, as dori sa stiu daca imi pot lua concediu de maternitate fara a pierde indemnizatia de crestere a copilului , tinand cont ca am fost angajata in ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu ma lasa sa intru in prenatal! Mabel Mabel Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si vreau sa intru in concediu prenatal insa medicul meu de familie ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)