avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot intra ...

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot intra in concediu prenatal anterior datei probabile a nasterii fara a-mi fi afectata indmnizatia de maternitate si stimulentul de insertie.
Specific ca medicul de familie a zis la 32 saptamani de sarcina incheiate iar de la firma au zis ca din cele 126 obligatoriu sa-mi raman 42 dupa nastere iar restul pot sa le iau prenatal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:16, 10 Decembrie 2021
Intr-adevar , obligatoriu este sa va ramana 42 de zile dupa nastere iar restul puteti sa le luati prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil veronicabolea veronicabolea Buna ziua, as dori sa stiu daca imi pot lua concediu de maternitate fara a pierde indemnizatia de crestere a copilului , tinand cont ca am fost angajata in ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu ma lasa sa intru in prenatal! Mabel Mabel Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si vreau sa intru in concediu prenatal insa medicul meu de familie ... (vezi toată discuția)