avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După partaj eu si fosta soție am hotărât ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După partaj eu si fosta soție am hotărât ca apartamentul ...

După partaj eu si fosta soție am hotărât ca apartamentul sa il lăsăm pe numele fetitei cu clauza de abitatie pentru noi, pana la varsta de 18 ani a fetitei. In urma intelegerii a rămas ca de apartament sa se ocupe mama pentru inchiriere iar banii sa fie virați intr-un cont al fetitei cu consimțământul nostru in fata autorității tutelare. Apartamentul este inchiriat insa nu stiu daca e depusa nici o declarație de venit la anaf si cred ca este inchiriat la negru si banii nu ajung unde trebuie. Cum pot sa procedez sa ma asigur ca acei bani merg in contul fetitei?
Cel mai recent răspuns: catalinmariusmarin , utilizator 14:08, 29 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt necesare mai multe informatii, cu privire la proprietarul imobilului, cu privire la contul bancar al copilului, daca exista deschis sau nu, cine l-a deschis, cine este imputernicit pe cont, samd. Notificati sotia, printr-un avocat sau prin executor judecatoresc, sa va puna la dispozitie toate datele, in caz contrar o veti da in judecata, in functie de context.
Bună ziua, dacă întocmesc notificare prin executor judecatoresc exista vreun termen în care sa îmi răspundă sau îl precizez eu în notificare?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie Stefania cutic Stefania cutic Am contract de chirie cu proprietarul pana in 2020. Dar el vrea sa plec in 3 luni. Nu mi a spus motivul. Eu nu vreau sa plec pt ca plata s a facut lunar la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am rugămintea sa ma ajutati in legătura cu recuperarea ... veronicam veronicam Buna ziua, Am rugămintea sa ma ajutati in legătura cu recuperarea contravalorii unei amenzi primită de la ITM in 2020 in urma unui proces câștigat in ... (vezi toată discuția)
Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)