avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Soacra mea are o pensie de urmas.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Soacra mea are o pensie de urmas.

Buna seara! Soacra mea are o pensie de urmas, in conf cu legea 189/2000 dupa socrul meu decedat in 2016. Este in valoare de aprox 100 lei.
Imi puteti spune va rog de ce scutiri beneficiaza in baza acestei legi? Ma intereseaza dc are scutiri pe teren, locuinta, mijloc transport aflate in proprietate. Sotul meu ca urmas, ar putea sa obtina o indemnizatie? Daca se incadreaza, ce drepturi ar avea? Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt scutiti beneficiarii legii 189/2000 de impozitele locale? codrean_a codrean_a Buna ziua, V-as ruga sa-mi indicati daca in baza Legii 227/2015 privind noul Cod Fiscal persoanele incadrate la Legea 189/2000 beneficiaza in continuare de ... (vezi toată discuția)
Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Legea 189 danairimies73 danairimies73 Tatal meu a fost refugiat si avea anumite avantaje prin Legea 189.A decedat si as dori sa stiu daca mama mea(sotia lui) ar putea sa renunte la pensia ei si ... (vezi toată discuția)