avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Pasii pentru a infiinta un ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Pasii pentru a infiinta un ONG?

Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru a infiinta un ONG?
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:02, 31 Ianuarie 2022
Cautatine google sunt n link uri modele indrumari etc sau consultati un avocat.
Cautatine google sunt n link uri modele indrumari etc sau consultati un avocat.
Cautati pe google sunt n link uri modele indrumari etc sau consultati un avocat.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
ar trebui mai intai sa va documentati si decideti CE TIP DE ONG vreti sa infiintati, ca difera unii pasi de la un tip la altul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un contabil sau un avocat pentru ong. Vioricapopov Vioricapopov Buna ziua Caut un contabil sau un avocat care sa ma ghideze ,bine inteles contra cost sa imi deschid un ONG ,respectiv o asociatie ... (vezi toată discuția)
Ce institutie publica imi poate raspunde la intrebari legate de infiintarea unei asociatii? Catinca Dorobantu Catinca Dorobantu Asa cum, la infiintarea unui SRL, se pot pune intrebari despre infiintare (acte, documente, taxe etc) la ONRC, intrebarea este daca exista o institutie ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie palm palm Buna ziua Avem un grup de 18 persoane, cu care vrem sa infiintam o asociatie. Grupul nostru este un grup amator de teatru si vrem sa obtinem o asociati. Ce ... (vezi toată discuția)