avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am câștigat în instanta anularea executarii silite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am câștigat în instanta anularea executarii silite într-un ...

Am câștigat în instanta anularea executarii silite într-un proces cu eos ksi. Am o hotarare definitiva și am obținut întoarcerea executării silite. Am contactat departamentul juridic eos în vederea restituirii sumelor poprite și de aproape o luna de zile se tot amână rambursarea banilor. Ce pot face dacă cei de la eos nu respecta hotărârea judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 20 Decembrie 2021
Apelati la un executor judecatoresc.
Pot depune plângere penala pt nerespectarea hotărârii judecătorești?
Mergeți la un executor judecătoresc cu hotărârea judecătorească și solicitați excutarea silită a EOS.
Nu, nu este vb de asa ceva, acel articol se refera la cu totul altceva.
Deci mergeti la un executor

Mariana. E. a scris:

Pot depune plângere penala pt nerespectarea hotărârii judecătorești?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)
Obligatia ridicarii popririi infiintate asupra conturilor andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a finalizat procesul in sensul ca a admis contestatia la executare silita si a anulat executarea silita din dosarul ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecătoresc Anamaria Alexandra Anamaria Alexandra Bună ziua, ma confrunt cu o problema cu un executor judecătoresc. Am câștigat un proces împotriva unei firme de recuperări creanțe, sentința ... (vezi toată discuția)