avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL ca stundent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL ca stundent

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu exact (ca m-am tot uitat pe forum) care sunt pasii de urmat pentru realizarea unui SRL si ce facilitati as avea ca student?

O zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: anku , utilizator 09:18, 30 August 2006
Pentru toate detaliile privind infiintarea unui SRL adreseaza-te ORC (Oficiului Registrului Comertului) din localitate. Ca si student ai facilitati in sensul diminuarii sau scutirii unor taxe percepute la infiintarea societatii. In plus vei avea nevoie de o adeverinta eliberata de facultate din care sa rezulte ca esti student la data infiintarii societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri taxe studenti bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As fii interesat daca studentii care vor sa infiinteze un pfa beneficiaza de scutiri de la plata taxelor si tarifelor ? Va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Afacere pentru studenti - intreprindere individuala georgianadumitrascu georgianadumitrascu Sunt studenta in anul 3 la finante si banci. Beneficiez de anumite avantaje daca imi voi deschide o intreprindere individuala?In ce anume ar consta aceste ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)