avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O greșeală de operare a plății unei obligații ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O greșeală de operare a plății unei obligații (achitată ...

O greșeală de operare a plății unei obligații (achitată la timp), a dus la blocarea contului bancar, banca retininandu-mi comision de instituire, ulterior de încetare a blocării contului, fără a avea nici o vina, eu. Care este modalitatea legala de recuperare a valoarii comisioanelor in situația in care eu nu am nici o vina, aceasta aparține in totalitate platformei Ghiseul.ro.., am transmis dovada de achitare inclusiv băncii dar fără ca eu sa am vreo vină, comisioanele mi-au fost reținute mie, ba, chiar cand eram on străinătate lasandu-ma fără bani câteva zile.Mulțumesc anticipat pentru informație.
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2021
razerul, utilizator

Alte discuții în legătură

Plati suplimentare la intretinere Rose06 Rose06 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa-mi explicati si mie daca fiecare locatar trebuie sa plateasca \"comision bancar\"! Mama mea este proprietara intr-un ... (vezi toată discuția)
Contul bancar, plata on-line si registrul de casa ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii ... (vezi toată discuția)
Cine suporta comisioanele pt.incasarea intretinerii prin banca? carmenbn carmenbn O parte dintre proprietarii din asociatie platesc intretinerea prin banca.Cui se repartizeaza comisioanele bancare care se retin pt.aceste incasari,tuturor ... (vezi toată discuția)