avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in luna martie am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in luna martie am achizitionat un apartament care ...

Buna ziua, in luna martie am achizitionat un apartament care inca nu era gata total, pe antecotract scria ca trebuie sa fie gata pana maxim 31 iulie 2021, dar suntem deja in decembrie si ei nu au terminat. As dori sa stiu daca ar fi ok sa le cer un loc de parcare gratis pentru discomfortul creat, sau are rost sa ma lupt cu ei in tribunal?
Cel mai recent răspuns: nicoweiss14@gmail.com , utilizator 21:26, 20 Decembrie 2021
In functie de clausule mentionate in cuprinsul contractului puteti solicita plata unor despagubiri pentri intarziere sau va puteti adresa cu cerere de reziliere si restituirea sumei/sau dublului sumei achitate!
Totul in functie de clauzele contractuale stipulate.
Noi nu am stipulat penalitate zilnica dupa termenul limita, dar vrem sa cerem anumite avantaje pentru ca este deja intarziere de cateva luni, credeti am putea un avantaj sau dreptate la tribunal avand in vedere ca ei au intarziat cu finalizarea constructiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare nerespectat Denis1 Denis1 Buna ziua. In data de 25.01.2011 am incheiat cu un SRL un contract de vanzare-cumparare a unei casute din lemn pe care am si achitat-o integral la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ,,declarația părților prin care se renunță la caracterul de arvună al tuturor sumelor de bani achitate cu titlul de avans''? Carolynn Carolynn Ce înseamnă declarația părților prin care se renunța la caracterul de arvună al tuturor sumelor de bani achitate cu titlul de avans (vezi toată discuția)
Reziliere contract Buna ziua, Am un contract de executie a unor lucrari de zugraveala, finisaje interioare. Executantul a intarziat la executarea lucrarilor cu aproape 4 luni ... (vezi toată discuția)