avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reținere impozit abuziv!!!!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reținere impozit abuziv!!!!

Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă pentru ajutorul de încălzire este legală reținerea sumei de bani de către casier cu pretextul că beneficiarul are taxe și impozite restante. Acest fapt e un precedent în primăria de pe raza localității mele. E legală această reținere sau ,nu? Dacă nu e legală la ce instituție să mă sesizez și ce lege să invoc? Mulțumesc aniticipat
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2021
Petre!888, utilizator
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 16:11, 27 Decembrie 2021
Nu. Nu este conform legii doar sa va dati dumneavoastră. Acordul si poate ati uitat. In caz contrar faceti sesizare direct la primar

Petre!888 a scris:

Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă pentru ajutorul de încălzire este legală reținerea sumei de bani de către casier cu pretextul că beneficiarul are taxe și impozite restante. Acest fapt e un precedent în primăria de pe raza localității mele. E legală această reținere sau ,nu? Dacă nu e legală la ce instituție să mă sesizez și ce lege să invoc? Mulțumesc aniticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta aniria74 aniria74 Mama mea are dreprul la ajutor pt incalzire.printre acte i se solicita o adeverinta de la asociatie cu nr de persoane.presedintele nu ii elibereaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gaze alex2150 alex2150 sal, am fost azi sa imi depun cerea pentru ajutorul de incalzire si mi s-a spus sa pltesc impozitele la primarie, nu am gasit nicaeri ca as fi obligat sa am ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru detinere centrala electrica aditu_smile aditu_smile buna ziua! locuiesc in eforie-su si ieri am mers sa platesc impozitul la stat.am avut surpriza sa nu ne fie incasat impozitul fara a achita o taxa pentru ca ... (vezi toată discuția)