avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In data de 19.04.1996 tatal meu a cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In data de 19.04.1996 tatal meu a cumparat un teren ...

Buna ziua,
In data de 19.04.1996 tatal meu a cumparat un teren cu chitanta facuta la primarie(pt ca asa se proceda atunci).Dupa moartea tatalui meu (2006) am preluat obligatiile financiare ale acestui teren(impozit).
Proprietarul initial al terenului(de la care a cumparat tatal meu) a decedat iar mostenitorii nu doresc sa imi faca act de vanzare cumparare pe acest teren, mai mult, ei doresc chiar sa-l revendice fiind in posesia titlului de proprietate. Ce ar trebui sa fac ca sa pot intra legal in posesia terenului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:21, 28 Decembrie 2021
Asa a procedat tatăl dvs. În 1996 erau notari.
Plus cei 10 ani în care ar fi putut întra în legalitate.
În sfârșit...
Dacă mai aveți actul de mana încheiat atunci, contactati un avocat și adresați-va instantei pentru perfectarea vânzării pe cale judecătorească, chemandu-i în judecata pe moștenitorii vânzătorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar roibuveronica roibuveronica tatal nostru a vandut in anul 1992 un teren cu chitanta de mana, in anul 2000 a decedat iar in anul 2002 apare titlul de proprietate unde tatal nostru apare ca ... (vezi toată discuția)
Act de mana popc popc Buna seara, Tatal meu a cumparat un teren acum 10 ani de la o matusa si s-a intocmit un act de mana cu 2 martori, in care s-a specificat suma si suprafata de ... (vezi toată discuția)