avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Este scutit de impozitul aferent doar pt cea din ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Este scutit de impozitul aferent doar pt cea din adresa de buletin?

Bună ziua, as avea și eu o nelămurire, poate ma ajuta cineva, tatăl meu beneficiază de avantajele decretului lege 118/1990,el are 2 proprietăți pe nume, în jud. diferite, este scutit la ambele de impozitul aferent sau doar pt cea din adresa de buletin? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 20:09, 28 Decembrie 2021

Doar pe cea din buletin
evapopescu a scris:

Bună ziua, as avea și eu o nelămurire, poate ma ajuta cineva, tatăl meu beneficiază de avantajele decretului lege 118/1990,el are 2 proprietăți pe nume, în jud. diferite, este scutit la ambele de impozitul aferent sau doar pt cea din adresa de buletin. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt scutiti beneficiarii legii 189/2000 de impozitele locale? codrean_a codrean_a Buna ziua, V-as ruga sa-mi indicati daca in baza Legii 227/2015 privind noul Cod Fiscal persoanele incadrate la Legea 189/2000 beneficiaza in continuare de ... (vezi toată discuția)
Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu pentru cei care se incadreaza in dl 118/1990 MihaelaBrancus MihaelaBrancus Buna ziua, Am si eu o nelamurire mare: avem cativa salariati care se incadreaza in DL 118/1990 (domiciliu fortat) si de curand au venit sa ne intrebe daca ... (vezi toată discuția)