avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... buna ziua, de anul acesta din cauza starii de urgenta ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

buna ziua, de anul acesta din cauza starii de urgenta la unele ...

buna ziua,

de anul acesta din cauza starii de urgenta la unele registre se accepta lichidari voluntare fara bilant licidare si fara raport expert. ba mai mult la unele registe ( ex la cluj )daca depui bilant ti-l verifica daca nu trece fara . la anaf depui 010 fara sa iti verifice daca ai respectat normele , care este exact procedura legala ? este de fapt o fereastra prin care firmele cu probleme se pot lichida ?

multumesc

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)