avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Se considera sau nu conflict de interese?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Se considera sau nu conflict de interese?

Se considera sau nu conflict de interese daca administratorul unui SRL face o sponsorizare catre o asociatie in care sotia lui este membru fondator?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:45, 31 Ianuarie 2022
calitatea de membru fondator la o asociatie nu confera in principiu nici un drept special, mai deosebit dacat a oricarui alt membru.... eventual daca e reprezentant legal al asociatiei, ar trebui o analiza mai atenta.... depinde si ce activitate are asociatia si pentru ce se acorda sponsorizarea, ca doar pe analiza concreta poti sti daca in anumita situatie exista sau nu conflict cert sau potential de interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare despre membrii unei asociatii Morisca Morisca Membrii fondatori ai unei asociatii pot fi membri fondatori la o a doua asociatie? Pot face parte din ambele Consilii Directoare? (vezi toată discuția)
Finanțarea unui ong din veniturile nft urilor Blockchain Blockchain Bună ziua, Am o întrebare legată de proiectul meu NFT și ONG-ul pe care le-am infiintat recent : În calitate de fondator al ambelor, există vreo ... (vezi toată discuția)
Organizatii neguvernamentale covacicosmin covacicosmin Buna ziua! 1. O organizatie neguvernamentala(ong, asociatie, fundatie) se poate infiinta doar cu o singura persoana? 2. Un membru fondator al unei ... (vezi toată discuția)