avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere de cadastru. Un vecin si-a facut cadastru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere de cadastru. Un vecin si-a facut cadastru pe casa ...

Suprapunere de cadastru. Un vecin si-a facut cadastru pe casa mea.
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: c-elian , utilizator 23:33, 8 Ianuarie 2022
Buna ziua! Apelati urgent la un avocat din orasul dvs, caruia sa-i detaliati problema si sa-i aratati actele. In mod cert o sa trebuiasca sa lamuriti situatia in instanta
Daca este o greseala si vecinul o recunoaste se poate modifica - cu o noua masuratoare - pe baza unei declaratii autentice din partea ambelor parti. Daca nu, in instanta.
Dar ma mira faptul ca cel care a facut masuratoarea nu a constata greseala!
Da cred ca in instanta se poate rezolva. Cel care a facut greseala este un fost chirias al unei case nationalizate al carui proprietar sunt eu si fratele meu care a decedat. In locul lui este fata lui mostenitoare de drept. Cadastrul a fost facut in 2002, iar fratele meu care traia la acea data nu mi-a spus, si nu a facut nimic.Acum cand vreau eu sa rezolv problema fata lui ma blocheaza peste tot. As vrea sa-mi spuneti daca pot sa deschid actiune in instanta doar eu singur. Va multumesc.
@genarul Da, puteti deschide actiune in instanta. Cred insa ca un avocat specializat in aceste probleme v-ar ajuta foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren ... elazarescu elazarescu In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren de 11400mp, au iesit la masuratori 9700mp. Un vecin a facut cadastru prima oara pt terenul de ... (vezi toată discuția)
Cadastru tecu63 tecu63 In luna noiembrie 2010 am contactat o persoana autorizata pentru a efectua cadastrul unui imobil ce imi apartine dar care este nelocuit.S au facut masuratorile ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastrala virtuala danielascepchin danielascepchin Buna ziua! As dori lamuriri cu problema cu care ma confrunt acum. In noiembrie 2004 familia mea am cumparat in indiviziune cu o alta familie un teren de 900 ... (vezi toată discuția)