Cristian Fara 
	    	Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI

Cristian Fara 
	    	Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI	    

tecu63 
	    	Utilizator

tecu63 
	    	Utilizator	    

Trebuie editata o masuratoare data de o expertiza in cadastru!....
~ final discuție ~
 oanapetrica	                   

Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
	                    oanapetrica	                   

Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)

claudiuce	                   

buna ziua.am cumparat un teren in 2006;am facut contract vanzare cumparare,terenul era deja cadastrat si intabulat.dupa 6 ani sa aflu ca cadastrul si ... (vezi toată discuția)
	                    claudiuce	                   

buna ziua.am cumparat un teren in 2006;am facut contract vanzare cumparare,terenul era deja cadastrat si intabulat.dupa 6 ani sa aflu ca cadastrul si ... (vezi toată discuția)

cristi_tudose	                   

Buna ziua,
in 2003 am achizitionat o suprafata de teren respectand prevederile legale (contract de vanzare-cumparare, cadastru), am intabulat dreptul de ... (vezi toată discuția)
	                    cristi_tudose	                   

Buna ziua,
in 2003 am achizitionat o suprafata de teren respectand prevederile legale (contract de vanzare-cumparare, cadastru), am intabulat dreptul de ... (vezi toată discuția)