avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mă cheamă Dorin,locuiesc în orașul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mă cheamă Dorin,locuiesc în orașul Petroșani,jud. ...

Bună ziua. Mă cheamă Dorin,locuiesc în orașul Petroșani,jud. Hunedoara. Vă rog să-mi spuneți dacă pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime în muncă de 15 ani, perioadă în care e inclus și stagiul militar.
Cel mai recent răspuns: Ioandorinandonie , utilizator 18:33, 5 Ianuarie 2022
Cu stagiul minim de 15 ani, doar limita de varsta la 65 ani.
Referitor la întrebarea anterioară in legătură cu ieșirea la pensie, la limita de vârsta, având stagiul minim de cotizare de 15 ani, doresc sa specific că locuiesc în Petroșani,Valea Jiului de 37 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime ... Ioandorinandonie Ioandorinandonie Bună ziua. Pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime în muncă de 15 ani, perioadă în care e inclus și stagiul militar? Doresc sa specific că ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc să știu dacă se poate ieși la pensie după ... Ioandorinandonie Ioandorinandonie Buna ziua. Doresc să știu dacă se poate ieși la pensie după 40 de ani locuiți fără întrerupere în Petroșani, Valea Jiului, cu 17 ani vechime și ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor rupa rupa am 58 ani si 7 luni ( n.13 /09 / 1955 ) in luna septembrie implinesc 59 ani ,nu sint salariat si nici pensionar . am 37 ani de munca ,din care 8 ani gr. 2 ... (vezi toată discuția)