avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Pot ieși la pensie la 63 de ani, având o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime ...

Bună ziua. Pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime în muncă de 15 ani, perioadă în care e inclus și stagiul militar? Doresc sa specific că locuiesc în Petroșani,Valea Jiului de 37 ani.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:13, 5 Februarie 2022
Nu.
La 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mă cheamă dorin,locuiesc în orașul petroșani,jud. ... Ioandorinandonie Ioandorinandonie Bună ziua. Mă cheamă Dorin,locuiesc în orașul Petroșani,jud. Hunedoara. Vă rog să-mi spuneți dacă pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc să știu dacă se poate ieși la pensie după ... Ioandorinandonie Ioandorinandonie Buna ziua. Doresc să știu dacă se poate ieși la pensie după 40 de ani locuiți fără întrerupere în Petroșani, Valea Jiului, cu 17 ani vechime și ... (vezi toată discuția)
Cand se poate iesi la pensie ? ellenap ellenap Buna ziua.Pentru un barbat nascut pe 13.10.1954 cu o vechime in munca de 35 ani din care 9 ani grupa II-a.La ce varsta poate iesi la pensie? Va multumesc. (vezi toată discuția)