avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Doresc să știu dacă se poate ieși la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Doresc să știu dacă se poate ieși la pensie după ...

Buna ziua. Doresc să știu dacă se poate ieși la pensie după 40 de ani locuiți fără întrerupere în Petroșani, Valea Jiului, cu 17 ani vechime și vârsta de 63 de ani.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:22, 24 Octombrie 2023
Nu se poate că nu aveți stagiul complet de cotizare de 35 de ani.
Cu doar 17 ani veți fi pensionat la vârsta de 65 de ani.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mă cheamă dorin,locuiesc în orașul petroșani,jud. ... Ioandorinandonie Ioandorinandonie Bună ziua. Mă cheamă Dorin,locuiesc în orașul Petroșani,jud. Hunedoara. Vă rog să-mi spuneți dacă pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime ... Ioandorinandonie Ioandorinandonie Bună ziua. Pot ieși la pensie la 63 de ani, având o vechime în muncă de 15 ani, perioadă în care e inclus și stagiul militar? Doresc sa specific că ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? elennna elennna Buna ziua. Sunt nascut la data de 15 noienbrie 1955. Am o vechime in munca de 40 de ani. Am grupa 1 in proportie de 50% (21 de ani si 8 luni). Cand as putea ... (vezi toată discuția)