avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara!Pe 17 ianuarie o sa intru in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara!Pe 17 ianuarie o sa intru in prenatal.Actele le voi ...

Bună seara!Pe 17 ianuarie o sa intru in prenatal.Actele le voi depunde la casa de sănătate deoarece firma unde am lucrat s-a inchis pe 31.12.2021.In martie o sa nasc si voiam sa stiu daca trebuie completat de angajator vreun model tip de adeverință cu perioada lucrată(09.05.2019-31.12.2021)sau este buna si adeverință eliberata de angajator cu venitul,zilele lucrate si concediul,din perioada 01.01.2021-31.12.2021?
Cel mai recent răspuns: OncicaLavinia , utilizator 09:37, 6 Ianuarie 2022
Luati de la AJPIS modelul de adeverinta care trebuie completat de angajator.
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața!am o intrebare legată de concediul prenatal ... OncicaLavinia OncicaLavinia Bună dimineața!Am o intrebare legată de concediul prenatal si postnatal. Sunt angajată la o firmă de 2 ani si 5 luni.Sunt însărcinată in 4 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Monica M. Monica M. Buna seara! Urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca se poate ca sotul sa primeasca indemnizatie de creștere a copilului, eu neavand venituri in ultimele luni ... (vezi toată discuția)