avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Acum sunt un divort cu sotul meu si vreau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Acum sunt un divort cu sotul meu si vreau sa va intreb ...

Buna seara,
Acum sunt un divort cu sotul meu si vreau sa va intreb ca in urma acestui proces trebuie sa se realizeze ancheta sociala. Ce implica faptul ca in data cand se face ancheta nu sunt cu copilul la domiciliu. Mentionez ca divortul se face la notar iar domiciliul meu si al fostului sot se afla la aceeasi adresa deoarece locuim in continuare impreuna. eu sunt plecata i vizita la parintii mei o saptamana. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:46, 5 Ianuarie 2022
Puteti stabili cu functionarii respectivi sa vina la alta data.Oricum nu conteaza e o formalitate mai ales in cazul unui divort amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori o informatie despre ancheta sociala care se ... I a1994 I a1994 Buna ziua. As dori o informatie despre ancheta sociala care se va desfasura intr-un divort la notar cu copil minor de 3 ani. Problema este ca noi locuim in ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copii minori anazm anazm In cazul unui divort la notar cu soti care au copii minori este necesara o ancheta sociala. Ideea este ca noi nu mai locuim la adresa de domiciliu - Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar GABRIELA2014 GABRIELA2014 Buna seara. Sunt casatorita de 5 ani si am un copil de 3 ani si jumatate. As dori sa stiu daca se poate divorta la notar si cum se stabileste custodia ... (vezi toată discuția)