avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata pentru serviciu neprestat !
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata pentru serviciu neprestat !

Buna seara ! Exista un cadru legal pentru a se pretinde contravaloarea colectarii gunoiului menajer unei persoane care locuiesteintr-un sat, pe o strada care nu este nici macar pietruita,(drum de pamant cu noroiul pana-n gat), deci nu a fost si nici nu va fi in viitorul apropiat o conditie propice ca sa vina masinile de gunoi pe acele strazi. Va adresez aceasta intrebare pentru ca, cunosc o situatie in care acelei persoane i s-a pretins pentru 2021 dublul sumei platite de catre un consatean care locuieste la sosea... Adica pot fi obligat sa platesc pentru o activitate de care nu beneficiez si nici nu am beneficiat niciodata ? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
Florin-Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin-Daniel , utilizator 19:21, 13 Ianuarie 2022
Da. Atâta timp cat e hotărâre de consiliu local da.. Trebuie plătit. Dacă nu se colectează gunoiul tot acolo ( la primărie) trebuie să faceți o cerere si sa vorbiti.

Florin-Daniel a scris:

Buna seara ! Exista un cadru legal pentru a se pretinde contravaloarea colectarii gunoiului menajer unei persoane care locuiesteintr-un sat, pe o strada care nu este nici macar pietruita,(drum de pamant cu noroiul pana-n gat), deci nu a fost si nici nu va fi in viitorul apropiat o conditie propice ca sa vina masinile de gunoi pe acele strazi. Va adresez aceasta intrebare pentru ca, cunosc o situatie in care acelei persoane i s-a pretins pentru 2021 dublul sumei platite de catre un consatean care locuieste la sosea... Adica pot fi obligat sa platesc pentru o activitate de care nu beneficiez si nici nu am beneficiat niciodata ? Multumesc anticipat !

eduard77--Nu doresc sa fiu nepoliticos, dar, doresc sa va intreb...sunteti de meserie jurist, sau dati raspunsuri subiective? Adica vi se pare normal sa platesti un serviciu de care nu beneficiezi? Nici pe vremea lui Ceausescu nu se intamplau chestii de genul asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea claltuielilor cu salariile abeona abeona toate cheltuielile cu salariile se repartizeaza pe cota indiviza? nu se mai repartizeaza nimic pe persoana? multumesc pentru raspuns (vezi toată discuția)
Contract separat de asociatia de proprietari cu salubritatea mihaidouamipaispe mihaidouamipaispe Buna Ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista vre-un impediment legal ca un proprietar sa-si faca un contract separat cu salubritatea avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)