avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am o problema cu un Contract La Fantana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am o problema cu un Contract La Fantana

Buna ziua,

Am o problema cu un Contract cu Compania "La Fantana" in sesnsul in care nu se respecta Notificarea mea de reziliere si sunt hartuita de 2 luni cu Facturi fara livrare de produse.
am contactat telefonic si prin email dar sunt purtata "cu vorba' de un angajat de acolo ca se va rezolva problema mea si nu voi mai primii Facturi .
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa nu mai primesc facturi nesustinute de livrari si totodata sa vina cineva din Compania La fantana sa ridice echipamentele. Ma simt abuzaata psihic si emotional .

Multumesc anticipat,
Cu stima,
Aurelia Visan
e-mail: Auravisam@Gmail.com
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:27, 7 Ianuarie 2022
Ca persoana fizica va puteti adresa ANPC, ca persoana juridica- notificare de chemare in instanta, preferabil redactata de un avocat.
Multumesc frumos.
Exista desigur si un cadru legal la care sa fac referinta? o hotarire sau un articol de lege, ceva de genul acesta?
Ca persoana fizica aveti site-ul ANPC unde puteti face reclamatia ( alegeti de acolo informatiile).
Ca persoana juridica aveti contractul semnat, clauzele din el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema furnizor telefonie dragos_popa dragos_popa Buna ziua, Am un abonament pe persoana juridica care a iesit din perioada minima de 1 an. Am solicitat inchiderea abonamentului pe data de 31.10.2014 si ei ... (vezi toată discuția)
Reclamatie AlbertCaf AlbertCaf O persoana juridica poate face reclamatie la ANPC pe motiv ca s-a cerut rezilierea abonamentului de telefonie mobila, iar Telekom dupa mai bine de 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)