avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tombola. Deci am o cunoștință care organizează ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tombola. Deci am o cunoștință care organizează tombole online. ...

Tombola.
Deci am o cunoștință care organizează tombole online. De exemplu ia un produs cu 100 lei și îl pune la câștig cu 10 bilete a câte 10 lei. Este ilegal ceea ce face sau nu?

Alte discuții în legătură

Organizarea de tombole Cgm_x98 Cgm_x98 Bună ziua! Persoasele fizice nu pot organiza tombole? Am citit o întrebare de genul care a primit acest răspuns: tombolele pot fi organizate numai de ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)
Organizarea de concursuri si cadrul legislativ micuklein micuklein Buna ziua, Sunt interesat de cadrul legislativ in care poate fi organizat un \"concurs\" ? Am pus concurs intre ghilimele din mai multe motive: Noi ... (vezi toată discuția)