avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez la un supermarket pe postul de sef ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez la un supermarket pe postul de sef de tura ...

Buna ziua.
Lucrez la un supermarket pe postul de sef de tura si sunt insarcinata. Pe data de 13 decembrie m-am internat din cauza unor afecțiunii și la externare am primit medical 14 zile, fapt care l-a deranjat pe angajator. A refuzat sa imi dea prima de Crăciun iar în ianuarie când am luat banii am avut surpriza sa vad ca am funcție de casier. Menționez ca nu am fost înștiințata de aceasta modificare, nu am semnat nimic și chiar am făcut în continuare activitățile de sef de tura. Ce pot face în aceasta situație? Sesizare la Itm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 9 Ianuarie 2022
Puteti depune sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala instiintarea desfiintarii locului de munca, transmisa prin fax si nesemnata de reprezentantul legal? sandavasilescu sandavasilescu Va voi relata cazul varului meu cu rugamitea de a-l ajuta. In data de 9 decembrie 2009 s-a prezentat la servici unde a avut surpriza sa fie anuntat de catre ... (vezi toată discuția)
Cand anunti sarcina Laurica28 Laurica28 Nu am anuntat la.locu de munca ca sunt insarcinata. si sefu meu vrea sa ma dea in somaj..eu fiind in concediu.poate face asa ceva??sarcina are 5 luni akum (vezi toată discuția)
Notificare preaviz desi sunt in 14 saptamani de sarcina liveomars liveomars Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)