avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Daca se darama gardul din zid facut de mine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Daca se darama gardul din zid facut de mine peste ...

Buna seara
Daca se darama gardul din zid facut de mine peste masina vecinului sau il raneste pe vecin, cine e vinovat, eu, care am construit zidul de separare a proprietatilor, prin cheltuiala proprie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 10 Ianuarie 2022
da, dvs.se va verifica daca ati contruit cu autorizatie, daca ati respectat proiectul etc, apoi se va constata din ce pricina s-a daramat ca daca vecinul intra cu masina in zid de ex, nu se pune problema sa fiti dvs vinovat ca ati pus zidul in calea lui.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare gard despartitor proprietate grun_2014 grun_2014 Buna ziua, Situatia pe care o raportez este in felul urmator: - intre 2 proprietati exista gard despartitor construit de care mine (cu proiect, fundatie si ... (vezi toată discuția)
Gard Floarea77 Floarea77 Buna seara !Tatal meu are un teren pe care dorește sa il intabuleze , Vecinul de langa terenul tatălui meu a construit un gard de beton , măsurând totodata ... (vezi toată discuția)
Problema cu un vecin LiviuP LiviuP Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema de drept civil. Problema este urmatoarea : am o casa intr-o localitate rurala, iar un vecin cu care am o ... (vezi toată discuția)