avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Sunt angajată la DGASPC Brasov, într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Sunt angajată la DGASPC Brasov, într-o unitate cu ...

Buna ziua.Sunt angajată la DGASPC Brasov, într-o unitate cu beneficiari cu handicap grav.Fac naveta si parcurg zilnic 50 km de la comuna la oras.Aș avea dreptul la decontarea transportului? MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Decontare transport emilot66 emilot66 Lucrez intr-o regie autonoma. Conform CCM avem dreptul la transport gratuit pe o distanta de 50 km. Cam 10% din angajati suntem navetisti si nu putem beneficia ... (vezi toată discuția)
Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)