danike 
	    	Utilizator

danike 
	    	Utilizator	    

danike, utilizator
 danike, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ani_muresan2000	                   

la 31 decembrie 2009 am depasit plafonul de 35000 euro,am depus declaratia 010 privind  inregistrarea ca si platitor de tva  ce inregistrari contabile se fac ... (vezi toată discuția)
	                    ani_muresan2000	                   

la 31 decembrie 2009 am depasit plafonul de 35000 euro,am depus declaratia 010 privind  inregistrarea ca si platitor de tva  ce inregistrari contabile se fac ... (vezi toată discuția)

claudiaP	                   

Buna seara,
Am doua situatii si nu stiu cum ar trebui procedat.
1.O societate neplatitoare de tva a depasit pragul de 119000 si astfel din 01.02.2012 va ... (vezi toată discuția)
	                    claudiaP	                   

Buna seara,
Am doua situatii si nu stiu cum ar trebui procedat.
1.O societate neplatitoare de tva a depasit pragul de 119000 si astfel din 01.02.2012 va ... (vezi toată discuția)

alexandroni	                   

Daca o societate este neplatitoare de tva si ajunge la cifra de afaceri cand devine platitor de tva ,pentru stocul de marfa aflat la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
	                    alexandroni	                   

Daca o societate este neplatitoare de tva si ajunge la cifra de afaceri cand devine platitor de tva ,pentru stocul de marfa aflat la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)