avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vânzare cu bucluc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vânzare cu bucluc

Am scos defapt un autoturism de la taxe și impozite și l-am introdus la altcineva dar acesta sa răzgândit și nu mai reușim să îl scoatem acum datorita faptului că are probleme la impozite neplătite...ce este de făcut?
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:10, 11 Ianuarie 2022
Exista dispozitii exprese in codul de procedura fiscala,care prevad in astfel de cazuri ordinea de solutionare
Initial se solutioneaza achitarea debitului in evidenta,dupa care autoritatile vor solutiona si cererea contribuabilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi ratb alina_pp alina_pp salutare comunitatii avocatnet! Am si eu o intrebare legata de plata amenzilor ratb prin birourile de taxe si impozite de la nivelul primariilor satesti. Se ... (vezi toată discuția)
Cum îmi plătesc impozitul doar pentru o mașină? valer3477 valer3477 am avut o masina de 3 ani am vinduto..dar o ramas pe numele meu din cauza amenzilor....de 5 luni am un chraysler si nu ma lasa sa platesc impozitu pina nu ... (vezi toată discuția)
Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)