avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In primul rand va urez La multi ani! pentru anul ce a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In primul rand va urez La multi ani! pentru anul ce a inceput. ...

In primul rand va urez La multi ani! pentru anul ce a inceput. Am si eu doua lamuriri :
1. Mama mea are o pensie de 1000 de lei dupa 21 de ani de munca si aprox. 740 lei pensie de vaduva veteran de razboi, doresc sa stiu daca are dreptul la ajutorul de incalzire (lemne) de la primaria localitatii?
2. Are dreptul la bilete de calatrie gratis de la Casa de pensii ( cele care vin in luna decembrie, pentru anul urmator?
Va multumesc din suflet anticipat pentru raspunsul pe care il astept.

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare pentru veteran nico_fair nico_fair Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 1 saptamana si nu stim inca daca mama mea poate beneficia de ajutor de inmormantare pt acesta, mentionez ca avea 90 ... (vezi toată discuția)
Dispozitia privind impozite agricole pentru veteranii de razboi ratio ratio Mama mea este veterana de razboi. Pîna anul acesta stia ca este scutita de impozite agricole (extra-/intravilan). M-ar interesa sa stiu care sînt dispozitile ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas veteran de razboi Stefan-Petru Stefan-Petru Buna ziua am si eu o intrebare daca poate cineva sa imi raspunda stie cineva daca pensia de veteran de razboi se va mari de la 1 ianuarie 2015? (vezi toată discuția)