avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces ...

As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces de succesiune...aproximativ. Succesiune la un apartament in Bucuresti si o casa in provincie.
Bună ziua.

Cel mai indicat ar fi să căutați un avocat (fie de pe acest forum, fie de pe Tabloul Avocaților din București) și să purtați o discuție cu acesta, cu prezentarea actelor și a situației de fapt. Orice onorariu se stabilește în funcție de mai mulți factori, precum gradul de dificultate al speței, valoarea masei partajabile, etc., cu luarea în considerare și a Hotărârii UNBR nr. 82/2020 privind onorariile minimale.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la angajator notificarea de executare ... kkk31071980 kkk31071980 Buna ziua, am primit de la angajator astazi 10.02.2022 notificarea de executare silita, pentru un dosar din 2014, lipsa rovinieta CNADR. Dosarul este din ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Wanna2211 Wanna2211 Bună seara. In cazul unui proces de ieșire din indiviziune exista posibilitatea pierderii imobilului pentru care se face acest proces,eu având banii care ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)