avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale intr-o comuna din Iasi!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale intr-o comuna din Iasi!

De anul acesta mi s-a majorat impozitul pe cladire(casa) persoana fizica cu 100% si taxa iluminat stradal cu 50%. Restul impozitelor(teren,asina,gunoi) s-au ajustat cu indicele de inflatie.
Este legal procentul cu care pot majora ei taxele, nu exista un prag? Ce pot face, unde ma pot adresa si pe ce temei,va rog?
Va multumesc pentru disponibilitate!
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta aura62 aura62 Buna seara tuturor, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la calcularea impozitului pe locuinta in urmatoarele conditii: -mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Impozite pe cladiri MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna,as dori sa ma lamuriti cum se procedeaza legal la punerea taxelor de impozite pe cladiri ,deoarece mi-e mi se pare aberanda taxa pusa de primaria unde ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casa+teren+alte cheltuieli raiaalina raiaalina Bunn ziua, Bunica mea a decedat si nu s-a facut taxa succesorala.Tata a primit notificare de plata a impozitului ca si cum ar locui la acea adresa. Aceste ... (vezi toată discuția)