avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acte neeliberate de spital
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acte neeliberate de spital

Buna ziua,va rog să mă îndrumați în următoarea problema:tatăl meu a fost internat în spital în urma contactării covid19,după 3 săptămâni,a decedat.
Acum spitalul,sub pretextul legilor 46/2003 și 347/2018,refuza sa ne elibereze documentația aferentă spitalizării și autopsiei.
Pe toată perioada,familia a putut să-l viziteze(cu derogări de la medicul curant și managerul spitalului),chiar au avut Nr meu de telefon la dosarul lui.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Decontarea medicamentelor cumparate in timpul spitalizarii tinker_bell tinker_bell Buna ziua! Nu stiu daca m-am incadrat bine cu aceasta intrebare aici,insa sper sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu (pensionar) este internat in ... (vezi toată discuția)
Decadere drept martor leonardy44 leonardy44 Buna ziua! poate fi decazut din proba cu martor,un martor care are internare la sectia psihiatrie-diagnostic depresia? (vezi toată discuția)
Denigrare si refuzarea consultarii Alin_D Alin_D Prezentarea cazului [i]Buna ziua Duminica 9 octombrie 2016 in jurul orei 4 dimineata bunica mea in varsta de 90 de ani se simtea foarte rau, ca urmare mama ... (vezi toată discuția)