avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , Va rog ajutați -ma in situația ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , Va rog ajutați -ma in situația următoare. ! Pentru ...

Buna seara ,
Va rog ajutați -ma in situația următoare. !
Pentru succesiunea unui cont bancar ,notarul solicita extrase de cont la bănci de la data decesului titularului de cont ,de la data deschiderii succesiunii sau de la data solicitării notariale ? In situația mea bănuiesc ca s-au scos bani -bancomat -după decesul titularului ! Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Bună ziua. tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani ... Sorin123zz Sorin123zz Bună ziua. Tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani pe el. A murit, iar după deces s-au scos bani cu cardul din bancomat, a apărut o eroare în ... (vezi toată discuția)
In cadrul procedurii succesorale, notarul cere tuturor bancilor ... Bazy Bazy In cadrul unei mese succesorale,notarul cere tuturor bancilor extrasele de cont si/sau istoricul conturilor respective ale defunctului. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Instanta a gresit, ce trebuie sa fac andreyskysky andreyskysky Buna seara . Am avut a doua infatisare in care am rugat instanta sa trimita adresa unor banci pt aflarea reala a unui depozit al decedatului a carei succesiune ... (vezi toată discuția)