avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... O societate de constructii civile , care are ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

O societate de constructii civile , care are activitatea afectata ...

O societate de constructii civile , care are activitatea afectata in principal de conditiile meteo ( vreme rece , umeda) si nu in mod special de limitarile impuse de Sars Cov 2 , poate sa beneficieze de somaj tehnic conf OUG 11/2020 (care va fi prelungita)?

Alte discuții în legătură

Buna!am o intrebare.daca fetita mea a împlinit 12 ani in iulie ... andreijoe andreijoe Buna!Am o intrebare.Daca fetita mea a împlinit 12 ani in iulie 2020 ma incadreaza pentru a beneficia de 75% in plus la salar conform OUG 147/2020 ,cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Ccc-ul prelungit EriRadulescu EriRadulescu Buna ziua, Trebuia sa ma intorc la munca pe data de 8 mai cand copilul facea 1 an si 11 luni. Fiindca sa prelungit starea de urgenta, acum trebuia sa ma ... (vezi toată discuția)